mandag den 14. januar 2013

Den fede aftale

Scandinavianbook.dk og undertegnede har lavet en temmelig interessant aftale. Normalt ville man sikkert lave en nøgtern deal med 10%'s afslag eller sådan noget, i anledning af det gode formål og så videre, men her hedder den: 200 ekstra frieksemplarer. Da oplaget er på 1000 hedder den altså 1000 + 200. Men de 200 kommer ikke i salg. De er iflg. aftalen bundet til særlige formål. 

  • 100 går til pressen og boghandlere (boghandlerne skal have såkaldte 'læseeksemplarer', så de får lyst til at bestille i pallevis). 
  • 100 går til fire udvalgte skoler i Aarhusområdet. Fire klassesæt á 25 stk. 

Det er en aftale, som jeg synes er ret så cool, fordi den helt i crowdfundingens ånd bevirker, at der bliver genereret noget forhåndsinteresse for projektet. Læs: Mange får interesse i at pengene kommer hjem. For hvis crowdfundingen ikke lykkes, bliver der jo heller ikke trykt nogen bøger, og så er der heller ingen gratis klassesæt at dele ud af. 

Scandinavianbook.dk trykte også den bog, jeg udgav for godt 2 år siden, og som udkom på Klørkonge.dk. Samarbejdet fungerede glimrende dengang. Og det kommer det til at gøre igen, er jeg sikker på. 
Det var selvfølgelig også nærliggende at henvende sig til Scandinavianbook.dk, fordi de har til huse i Aarhus (N). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar