tirsdag den 11. juni 2013

Om Vejlby kirke, husnumre og baltiske fyrretræer

Dagen i dag har været præget af tre ting (ok, fire, hvis den nu obligatoriske kop cappuccino omkring kl. 11 på Café Gemmestedet hører med): Besøg i Vejlby kirke, fotografering af husnumre og et besøg i Botanisk have. 

I Vejlby ville jeg have billeder i kassen af det særprægede skilderi af manden, der får hevet sine tarme ud af underlivet. Jeg har tidligere berettet om det her på bloggen. Det lykkedes vist at få taget nogle ok billeder, selv om det nye kamera demonstrerer sin low fi-ness i slige situationer, læs: når kalken lyser hvidt af lysindfald nogle steder og andre steder ligger hen i halvmørke. 
(I kirken fandt jeg også en potentiel historie på alterstolen, idet der var en løve og en dreng, tilsyneladende afbildet sammen med badebolde ..)

Og så har jeg taget billeder af husnumre. I Vestervang. I Trøjborg. I øgadekvarteret. Omkring Vor Frue kirke. Hvor jeg nu har været. Jeg har nemlig fået den lidt sære og i hvert fald besværlige idé, at sidetallene i bogen skal udgøres af husnumre fra forskellige gader i Aarhus. (Jovist, hvis man ikke har andet at bruge tiden til ..)
Men jeg startede dagen i Botanisk Have, ret tidligt. Jeg ville ned og fotografere den baltiske silkefyr. Den ser nemlig speciel ud. Jeg har en mistanke om, at den er designet til at være et klatretræ for børn.
Jeg sender min fantasi en tur til Baltikum for at finde ud af det. 

I aften fører cyklen mig til Aabybro. 
Der er biksemad og landskamp hos Mikkel og Marie og drengene. 

Så kan jeg vel også knipse lidt husnumre derude .. 

1 kommentar:

  1. Der er høje husnumre ude i Risskov Kolonihaveforening i øvrigt. Hvis du har svært ved at finde sådan nogen.

    SvarSlet