mandag den 16. december 2013

Så er ebogen på trapperne

Har siddet og fiflet lidt med ebogen. Og brugt tid på at greje, hvordan jeg skulle omgå det faktum, at man jo ikke kan lave ebøger, hvor den ene halvdel vender på hovedet. Eller, det kan man selvfølgelig godt, men hvis man bruger iPad fx, ville skærmen rotere løs, og den på hovedet vendte historie ville altid stå på hovedet. Medmindre man låser skærmen selvfølgelig, men så blir det nok lige lovlig kompliceret. 

Jeg valgte da at servere først Gregers Faktum og dernæst Gøgler Gregers. Ret ordinært. 
På en bogens allerførste sider gør en figur (Dalgas med propelhjerne) opmærksom på, at bogen består af to halvdele. Og øverst på hver side indikeres det, hvilken afd. af bogen vi befinder os i. Det går jo ikke, at nogen læser løgn, og tror, at det er den skinbarlige sandhed! Eller omvendt. 
Ebogen kommer i handlen til at koste ca. 100,- Det er den vejledende pris. Men man kan godt forvente at nogen udbydere dumper prisen en del i konkurrenceøjemed. Og således kan man ende med at få sig en ret ok deal. 

Ebogen sendes selvfølgelig gratis til alle fundere som lovet! Det sker inden jul engang. Og via mail. Så snart den ligger helt klar og fejlfri i systemet. 
Den kommer forhåbentlig også på eReolen, bibliotekernes digitale udlåningsplatform. Det er noget, de bestemmer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar